На Львівщині троє хлопців імітували викрадення людини

ато др

Сьогодні, 3 грудня, о 8.20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 67-річної мешканки міста Дрогобич про те, що на вулиці Шевченка у райцентрі невідомий чоловік, застосувавши насильство, помістив перехожого у багажник легкового автомобіля сірого кольору та поїхав у невідомому керунку.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

На території Львівської області було введено комплекс оперативно-розшукових заходів «Перехоплення». До розшуку автомобіля, звільнення людини та затримання зловмисників були задіяні співробітники усіх служб Дрогобицького відділу поліції, територіальних підрозділів поліції сусідніх районів, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

Як встановили правоохоронці, зловмисники користуються автомобілем «БМВ» - його оперативно розшукали та зупинили в одному з сіл Пустомитівського району. В салоні легковика перебували троє чоловіків, один з яких – той самий, якого було поміщено у багажне відділення. Усі - мешканці Дрогобича, двоє 18-річних та один віком 25 років. Правоохоронцям вони пояснили, що імітували викрадення людини заради розваги.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років. Проводиться досудове розслідування.

У поліції зауважують, що жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала у поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу у неї погіршилося самопочуття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: