На Львівщині відкрили соціальну піцерію

піцерія

У Дрогобичі відкрили соціальну піцерію «Витанія». Про це повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Частина прибутку заклад спрямовує на організацію харчування безпритульних, літніх, самотніх людей та інших соціально незахищених верств населення. Крім того, у «Витанії» працюють люди з інвалідністю.

«Соціальне підприємництво – наймасштабніший в Україні проект із розвитку соціального бізнесу. І дуже важливо, що він дозволяє вирішувати соціальні проблеми потребуючих категорій населення. Піцерія «Витанія» є успішним прикладом цього. Смачна випічка, доброзичливий колектив, затишний інтер’єр – сьогодні ми переконалися, що піцерія «Витанія» має успіх у Дрогобичі», - зазначила керівник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення Уляна Дорош.

Нагадаємо, у 2019 році благодійний фонд «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ» переміг в конкурсі з визначення інститутів громадянського суспільства і з допомогою фінансової підтримки обласного бюджету створив соціальне підприємство. На реалізацію бізнес-плану благодійний фонд отримав кошти у сумі 166,4 тис. грн.

З березня 2020 року піцерія розпочала свою підприємницьку діяльність.

Завітати у піцерію Ви можете за адресою: м. Дрогобич, вул. Чорновола, 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: