Бойовики збільшують кількість диверсійно-розвідувальних груп

images
Фото ілюстративне

У зоні проведення ООС, на передових позиціях противника збільшено кількість диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомив представник прессцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара під час брифінгу в п'ятницю, 4 грудня.

«На передових позиціях противника збільшено кількість диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар з метою проведення диверсій у «сірій зоні», здійснення обстрілів для провокування вогню у відповідь, а також нанесення втрат особовому складу підрозділів Об’єднаних сил.

Крім того, на окремих напрямках окупанти продовжують утримувати артилерійські системи і міномети поблизу лінії бойового зіткнення з порушенням домовленостей щодо відведення озброєння та військової техніки», - повідомив Шаравара.

За словами капітана, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях відмічено активізацію заходів оперативної та бойової підготовки. Зазначене пов’язано з початком зимового періоду навчання та проведенням тижня бойової та мобілізаційної готовності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: