У Львові судитимуть організаторів підпалу авто журналістки

авто терещук

Львівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо двох мешканців Львова, яких обвинувачують в організації підпалу автомобіля журналістки, у зв’язку із здійсненням нею професійної діяльності, а також в організації одним із них ще двох підпалів авто.

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

Встановлено, що 43-річний колишній старший оперуповноважений кримінальної поліції одного з відділів поліції Львова та 48-річний львів’янин підшукали виконавця для вчинення злочину та надали йому необхідну інформацію щодо розташування транспортного засобу журналістки. У подальшому, 30 січня цього року на вул.Кубійовича 19-річний виконавець підпалив автомобіль.

У ході слідства також з’ясовано, що на замовлення колишнього працівника поліції виконавець вчиняв аналогічні злочини, зокрема, наприкінці 2019 року пошкоджено два автомобілі у Львові. Судом йому уже призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з іспитовим терміном 3 роки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ УСБУ у Львівській області.

Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 15 років та від 3 до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: