Громадяни Ірану намагалися незаконно перетнути кордон з Польщею та дістатися Німеччини

130412458_2132532496877978_1205234146063645861_o
Фото: Західний кордон

Іноземців зупинив за 15 метрів від кордону прикордонний наряд відділу «Рава-Руська». Ними виявилися громадяни Ірану – 1996, 1998 та 2000 років народження. Чоловіки мали з собою відповідні документи.

Прикордонники також встановили, що вони потрапили в Україну у законному порядку через одне зі столичних летовищ. А от в подальшому намагалися в обхід пунктів пропуску незаконно перетнути українсько-польський кордон, повідомляє Західний кордон.

Зі слів затриманих – у їхніх планах було потрапити до Німеччини, де, начебто, перебувають їхні друзі.

Наразі проводяться заходи щодо притягнення порушників до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю іноземців вирішить суд.

Нагадаємо, що санкція цієї статті, за перетинання або спробу перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України у складі групи осіб, передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від п’ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Заходи по встановленню інших осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності, тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: