Помер викладач Львівського університету фізичної культури

пппппп
Фото: НОК України у Львівській області

Сьогодні, 6 грудня, на 57-у році життя відійшов у вічність викладач кафедра спортивних та рекреаційних ігор.

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, тренер-викладач збірної жіночої команди університету з баскетболу Ігор Романчук.

"Завжди позитивний, життєрадісний, усміхнений, бадьорий..., - сумує його колега Іванна Литвинець. - Він надихав студентів бути старанними і підніматися щораз вище і вище своїх мрій. Його любили і поважали всі. З нинішнього дня писати речення у минулому часі - то гіркота і невимовний жаль. Ще недавно ми розмовляли. Ще недавно його енергія і щире слово наповнювало світ. Ще недавно. А тепер світ збіднів. Збідніла вся спортивна родина. На цьому фото Ігор Васильович з нами на чемпіонаті з тенісу серед працівників університету. Завжди вигравав ці змагання, як і чемпіонат по стрільбі. Ми жартували завше: "Ігоре Васильовичу, збираєтеся знову перемагати?". А він усміхався. Щиросердечність і любов до рідної землі завжди читалися в його очах. Прощавайте, Учителю! Нехай Ваше серце знайде спочинок...", - йдеться у повідомленні.

Олімпійська родина Львівщини висловлює щирі і глибокі співчуття рідним, близьким, друзям, колегам та студентам Ігоря Васильовича. Вічна пам'ять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: