На Львівщині поліцейські встановлюють обставини побиття вчителькою учня

дитина66

На Львівщині вчителька побила школяра: поліцейські встановлюють обставиниІнформацію про подію правоохоронці виявили у соцмережах, - повідомляють у поліції Львівської області.

На Львівщині вчителька побила школяра: поліцейські встановлюють обставини
Інформацію про подію правоохоронці виявили у соцмережах, - повідомляють у поліції Львівської області.

7 грудня, під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції виявили пост із відео, на якому жінка, ймовірно, вчителька, кілька разів вдарила хлопчика.
Очевидцями події були інші діти.

За цим фактом співробітники ювенальної превенції спільно зі слідчими Жовківського відділення поліції проводять перевірку.

Встановлено, що подія сталася 3 грудня під час перевірки у шостому класі середньої загальноосвітньої школи, розташованої в одному з сіл району. Також правоохоронці встановили вчительку та 11-пічного учня. На цей час із заявою про вчинення правопорушення до поліції батьки хлопчика не зверталися.

Поліцейські проводять опитування учасників та очевидців події у присутності батьків та психолога для встановлення всіх обставин.

Окрім того, правоохоронці повідомили про подію працівникам Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: