До держбюджету надійшло ще 1,6 мільйона штрафів за перевантажені фури

фури

Із 30 листопада по 6 грудня інспектори «Укртрансбезпеки» у співпраці з Нацполіцією перевірили майже 12 тисяч транспортних засобів та нарахували 1,6 млн грн плати за перевантаження.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України.

«Найбільше плати за перевантаження протягом останнього тижня було нараховано в Одеській, Миколаївській та Київській областях. Також протягом цього тижня підвищились показники ефективності габаритно-вагового контролю у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Сумській, Харківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Ми не лише посилюємо перевірки ГВК, а й продовжуємо працювати над реформуванням та цифровізацією всієї галузі», – зазначив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Трійка порушників габаритно-вагових норм за 30 листопада – 6 грудня:

  • На автодорозі Р-03 – авто Volvo (перевізник – ТОВ «ім. О.Г. Бузницького») з перевантаженням на 26%. Загальна вага транспортного засобу склала 50,48 т при нормі 40 т. Нараховано плату за проїзд – 2856,50 євро.
  • У Києві на вул. Будіндустрії – авто MAN (перевізник – ТОВ «ЮГ-Логістик») з перевантаженням на 33%. Загальна вага транспортного засобу склала 53,08 т при нормі 40 т. Нараховано плату за проїзд – 1451,52 євро.
  • На М-14 – авто Mercedes-Benz (перевізник – ТОВ «СПМК-17») з перевантаженням на 20%. Загальна вага транспортного засобу склала 48 т при нормі 40 т. Нараховано плату за проїзд – 196,98 євро.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: