У Львові затвердили показники бюджету Львівської ОТГ на 2021 рік

golovna

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив основні показники загального та спеціального фондів бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

«Цей бюджет особливий, адже це вперше ми готували не бюджет міста Львова, а бюджет об'єднаної територіальної громади, куди входить 17 населених пунктів. Основні показники, які сьогодні подані на розгляд, базуються на нормативах, які визначив уряд України. Зокрема, ми чітко знаємо, які оклади будуть за тарифною сіткою для працівників, наскільки виросте ціна споживчого кошика, наскільки зростуть енергоносії. Відповідно, ці всі показники ми обрахували і вийшли на «технічний бюджет». Бюджет повністю готовий. Над ним працювало більше 100 працівників департаменту фінансової політики. Усі наші відділи й управління брали в цьому участь. Порівнювати цей бюджет із бюджетом Львова на 2020 рік некоректно, бо це абсолютно різні бюджети. Зараз це бюджет ОТГ, де є вже зовсім інші показники. Враховуючи всі показники, ми матимемо 8,5 млрд. грн. доходів і видатків загального фонду бюджету», - розповів  директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Як додав Олег Іщук, погоджені показники тепер будуть обговорювати на засіданнях усіх депутатських фракцій, відповідних депутатських комісіях, після чого буде винесено на розгляд і затвердження сесією ЛМР.

«Після рішення виконавчого комітету з цими показниками, ми йдемо на обговорення до депутатських фракцій, до відповідних депутатських комісій, тоді ще раз виноситься на розгляд виконкому, і лише після цього виноситься на розгляд і затвердження сесією ЛМР», - розповів Олег Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: