Російські найманці шість разів порушили «тишу», - штаб

оос5
Фото (ілюстративне), з вікритих джерел

Від початку поточної доби, 9 грудня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомили у штабі операціїї Об'єднаних сил.

Так, по українських позиціях неподалік Талаківки російсько-окупаційні війська двічі відкривали провокаційний вогонь з гранатометів різних систем. А поблизу Авдіївки – з автоматичного станкового гранатомета.

Для коригування вогню з АГС ворог застосував БпЛА типу «квадрокоптер» зі сторони населеного пункту Мінеральне. Всього декілька пострілів зі стрілецької зброї знадобилося українським воїнам, аби збити БпЛА противника після перетину лінії розмежування.

«Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок ворожих пострілів немає», - сказано в повідомленні.

У відомстві додають, що українськими воїнами було виявлено факт інженерного обладнання позицій противником у бік українських підрозділів в районі населеного пункту Водяне. Біля Луганського, для інженерного обладнання позицій з просуванням у бік наших підрозділів, збройні формування Російської Федерації здійснили три підриви з використанням зарядів розмінування.

Нагадаємо,у вівторок, 8 грудня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, неприцільні постріли зі стрілецької зброї відмічено поблизу Авдіївки.

Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: