САП оскаржить виправдувальний вирок керівнику організації ЗСУ на Львівщині

суд

САП готує апеляційну скаргу на виправдувальний вирок ексначальнику Будинкоуправління № 1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини Міністерства оборони Олега Щудлюка.

Про повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури готується апеляційна скарга на вирок Вищого антикорупційного суду від 9 грудня 2020 року, яким начальника Будинкоуправління № 1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району, що є державною організацією у структурі Збройних сил України, визнано невинуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України», — йдеться в повідомленні.

Там зазначають, що прокурори не погоджуються з таким рішенням суду і будуть відстоювати свою позицію у суді апеляційної інстанції.

«В рамках досудового розслідування прокурорами САП та детективами НАБУ зібрано достатньо доказів для звернення до суду з обвинувальним актом про вчинення службовою особою розтрати чужого майна в особливо великих розмірах», — зазначається в повідомленні.

Так, органами слідства були встановлені факти вчинення службовцем упродовж квітня-жовтня 2014 року підроблень актів здачі-приймання наданих приватним підприємством послуг з оренди газових котелень, на підставі яких підприємству було безпідставно перераховано грошові кошти на загальну суму 1,18 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: