Що закриють на карантин у січні

статуя на площі Ринок у Львові, вбрана у вишиванку та маску
Фото: архів ІА Дивись.info, ілюстративне

У період дії жорсткіших карантинних заходів з 8 по 24 січня 2021 року буде заборонено проведення святкових концертів, дискотек, масових заходів у приміщеннях, роботу нічних клубів, хостелів, торгово-розважальних центрів, окрім купівлі товарів першої необхідності.

Перелік обмежень Прем'єр-міністр Денис Шмигаль представив на черговому засіданні уряду в середу, - пише Укрінформ.

«Будуть відправлені на канікули усі заклади освіти, окрім дитячих садків. Буде заборона щодо будь-яких розважальних, рекламних, спортивних, культурних масових заходів на цей період», - сказав Шмигаль.

Кінотеатри й театри, заклади громадського харчування з організацією дозвілля також не працюватимуть. Робота кафе, барів, ресторанів буде дозволена на виніс . Салони краси, спортзали й фітнес-центри закриють.

Діяльність продовольчих та непродовольчих ринків буде під забороною. Так само як і приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи історико-культурних заповідників, суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів.

«Водночас із встановленими для помаранчевої зони обмеженнями, які діють сьогодні на території України, продовжить працювати громадський транспорт, аби люди могли добиратися на роботу в ті організації, установи, підприємства, які будуть працювати і під час карантину. Це життєва необхідність, ми це розуміємо», - додав Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: