На Львівщині працівників центрів зайнятості навчали безпечному працевлаштуванню

працевлаш

Для представників 15-ти місцевих центрів зайнятості провели навчання із підвищення рівня обізнаності вразливих груп населення області щодо безпечної міграції та працевлаштування.

Навчання відбулось в межах проєкту «Інформування населення щодо безпечної міграції закордон», який реалізує благодійний фонд «Карітас СДЄ УГКЦ» за підтримки департаменту соціального захисту населення, - йдеться на сайті ЛОДА.Н

Учасники проєкту мали змогу ознайомитись із такими поняттями, як: «торгівля людьми», «жертва», «потерпілий», «примусова праця» тощо. Обговорили усі ключові аспекти, які сприяють виявленню потерпілих. Дізнались правила безпечної міграції.

Здобуті знання стануть основою для проведення подальших заходів у Центрах зайнятості та роботи з безробітніми з метою протидії торгівлі людьми та незаконній трудовій міграції.

Зазначимо, проєкт «Інформування населення щодо безпечної міграції закордон» благодійного фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» є одним з переможців конкурсу з визначення проектів (заходів) у галузі сімейної політики та протидії торгівлі людьми, розроблених інститутами громадянського суспільства та благодійними організаціями, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: