На Львівщині буде ще дві нові амбулаторії сімейної медицини

амбулат

У селах Хоросно та Семенівці, що на Пустомитівщині, будують амбулаторії сімейної медицини. Роботи виконують державним та обласним коштом, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«Ще два медичні заклади, побудовані за сучасними стандартами, з’являться на Пустомитівщині. Якісні медичні послуги у них зможуть отримати понад чотири з половиною тисячі мешканців прилеглих населених пунктів», - зазначив керівник управління капітального будівництва Львівської ОДА Павло Терех.

Зокрема, обслуговуватиме амбулаторія в с. Хоросно охопить понад 1,1 тисячу осіб з 8 сіл: с. Хоросно, с.Раковець, с. Новосілки, с. Підтемне, с. Деревач, с. Підсадки, с.Береги, с.Виняви.

Послугами амбулаторії в с. Семенівка зможуть скористатись  майже 3,5 тисячі осіб з 6 сіл: с.Семенівка, с.Сердиця, хут.Одиноке, хут. Шуфраганка, хутір Дибянка, с.Милошевичі.

Готовність обох об’єктів складає понад 90%. На прилеглих територіях планують здійснити благоустрій.

У селі Хоросно будівельні роботи виконують за понад 6 мільйонів 300 тисяч гривень. Це субвенція з державного бюджету місцевому бюджету у розмірі 5 мільйонів 206 тисяч гривень, а також співфінансування з місцевого бюджету – 1 мільйон 111 тисяч гривень.

Майже 8 мільйонів 750 тисяч гривень, з яких: субвенція з державного бюджету місцевому бюджету 7 мільйонів 527 тисяч гривень, співфінансування з місцевого бюджету – 1 мільйон 223 тисячі гривень коштувало будівництво медзакладу у селі Семенівка.

Будує дві амбулаторії підрядна організація ТОВ «Рітек».

Нагадаємо, що для кожної із новозбудованих амбулаторій передбачили автомобілі Renault Duster.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: