Синоптики попереджають про погіршення погодних умов

туман2

Сьогодні вночі та в першій половині завтрашнього дня по місту очікується туман, видимістю 200 — 500 м, ожеледь, на дорогах — ожеледиця. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Мерія просить усіх учасників дорожнього руху бути обережними через ускладнення погодних умов.

Сьогодні вночі та в першій половині завтрашнього дня по місту очікується туман, видимістю 200 — 500 м, ожеледь, на дорогах — ожеледиця. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Мерія просить усіх учасників дорожнього руху бути обережними через ускладнення погодних умов, - пишуть у пресслужбі ЛМР.

«Зазначимо, комунальні служби міста працюють, аби забезпечити проїзд на магістральних дорогах, підйомах та спусках. Також двірники посипають хідники протиожеледними матеріалами та піскосумішшю. Усі звернення від мешканців оперативно передають комунальним службам для реагування.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: