У Львові 40-річного чоловіка підозрюють у ножовому пораненні

поренення

Слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до ножового поранення мешканця Винник. За скоєне підозрюваному загрожує покарання - до восьми років позбавлення волі, невдовзі суд обере йому запобіжний захід, - повідомляють у поліції Львівської області.

10 грудня, близько опівночі у Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення про бійку, що відбулась між невідомими чоловіками у місті Винники, під час якої один із учасників отримав ножове поранення у ділянку живота та був госпіталізований.
На місці події, де вже працювали патрульні поліцейські, виїхали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку, співробітники інших служб Личаківського відділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що близько опівночі між двома жителями Винник, які перед тим розпивали спиртні напої, виник конфлікт, під час якого 40-річний зловмисник вдарив ножем свого 35-річного знайомого.

10 грудня правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання - до восьми років позбавлення волі.

Підозрюваний затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: