Львівські поліцейські просять придумати ім'я для службового цуценяти

собачка

Львівські поліцейські оголосили конкурс, в якому просять допомогти придумати ім'я для службового собаки, який поки що є маленьким цуценятком. на переможця конкурсу обіцяють сюрприз.

Львівські поліцейські оголосили конкурс, в якому просять допомогти придумати ім'я для службового собаки, який поки що є маленьким цуценятком. Для переможця конкурсу обіцяють сюрприз.

«У команді спеціалістів-вибухотехніків поліції Львівщини новий «співробітник» - бельгійська вівчарка малінуа.

10 грудня кінологи Державної прикордонної служби передали в Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини бельгійську вівчарку малінуа. І хоча цуцику лише три місяці, він вже має серйозні плани на майбутнє: стати справжнім службовим собакою - виїжджати на виклики, проводити обстеження, допомагати правоохоронцям шукати вибухонебезпечні предмети та бути їм вірним другом і напарником.

І поки малюк вчиться виконувати найпростіші команди, у його господарів залишилась одна «проблема» - як назвати цього милого цуцика.

Відтак, ми оголошуємо конкурс на кращу кличку для собаки. Ви - пропонуєте свої варіанти, ми – готуємо сюрприз для переможця.

Пропозиції залишайте у коментах», - зазначили на строніці у соцмережі у Поліції Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: