У міськраді Харкова розповіли про стан Кернеса

кернес
Фото ілюстративне

У міського голови Харкова Геннадія Кернеса не працюють обидві нирки, зараз посадовець проходить процедуру гемодіалізу.

Про це в п'ятницю, 11 грудня,  повідомив журналісту УНН директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

«Так, я розмовляв з Оксаною (Гайсинською — ред.), це його колишня дружина, яка досі є близькою людиною. У нього не працюють обидві нирки. Зараз він на гемодіалізі (один з методів позаниркового очищення крові - ред.). Лікарі наразі прогнозів не дають. Але він живий і на гемодіалізі», - повідомив Сидоренко.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо, що Кернес не встигне на перше засідання міської ради, через рекомендації лікарів. Втім, зазначалося, що стан міського голови Харкова значно покращився.

Раніше мер Харкова Геннадій Кернес перехворів на COVID-19. Так, 16 вересня 2020-го Кернеса доставили до німецької клініки «Шаріте» через ускладнення від коронавірусу.

Був обраний мером Харкова під час останніх місцевих виборів у першому турі 25 жовтня з результатом 60,34% голосів виборців, які взяли участь у голосуванні. Весь цей час з 16 вересня Кернес не з’являвся на офіційних подіях та ймовірно досі перебуває на лікуванні. 9 грудня Геннадій Кернес набув повноваження мера Харкова без складання присяги. Теперешній мерський термін третій для Кернеса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: