Україна цього року уклала найбільшу концесійну угоду за всю історію - Шмигаль

шмигаль

У 2020 році Україна уклала дві концесійні угоди на суму понад 130 млн доларів, одна з них стала найбільшою в Україні за всю історію.

Про це під час пресконференції «Україна: інвестиційна галузь в часи змін» повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає УНН.

«Впровадженні у 2020 році ініціативи уряду щодо реалізації інвестиційного потенціалу України вже дають свої плоди, у 2020 році було укладено дві концесійні угоди на загальну суму понад 130 млн доларів, одна з них стала найбільшою в історії України», — зазначив він.

Так, за його словами, протягом 2021-2022 років планується укладення концесійних угод щодо морських портів, автошляхів, аеропортів, залізничних доріг та інших об’єктів інфраструктури.

«Окрім того, за 9 місяців 2020 року в рамках програми приватизації і Фонду державного майна було продано більше 300 об’єктів державної власності на загальну суму близько 2 млрд гривень, в порівняні з аналогічним періодом минулого року надходження від приватизації зросли майже в 5 разів. А наступного року ми плануємо зростання від цього року в 6 разів», — додав Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: