Виконком попереднього скликання продовжує погоджувати містобудівні умови

DSC_5281

Виконавчий комітет Львівської міської ради, сформований ще за попередньої каденції, продовжує погоджувати містобудівні умови та обмеження, попри те що почала роботу міська рада нового скликання.

Виконавчий комітет Львівської міської ради, сформований ще за попередньої каденції, продовжує погоджувати містобудівні умови та обмеження, попри те, що почала роботу міська рада нового скликання.

Так, під час сьогоднішнього засідання виконком видав 11 таких документів.

Ще 3 питання з цього блоку виконком вилучив з порядку денного для доопрацювання.

«Всі питання, які мають бути допрацьовані, ми знімаємо. Але ми не можемо зупиняти роботу в місті. Тому всі питання, які мають бути вирішені, виконком ставить на голосування і вирішує у правовому порядку. Ми все робимо відкрито. Всі питання, до яких були запитання, ми перенесли або зняли. Натомість, щоб не ускладнювати сьогодні і так важку ситуацію, були проголосовані питання, які потребують продовження роботи бізнесу. Позиція виконкому є легітимною, тому ми, згідно з чинним законодавством, виконували свої обов’язки, щоб у цей важкий час підтримати бізнес, дати можливість людям працювати і заробляти кошти», – пояснив позицію позицію виконкому заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.

Водночас, як повідомив депутат Ігор Зінкевич, перед цим низка міських обранців членів виконкому утриматися від прийняття рішень, які мають сумнівну легітимність.

Нагадаємо, керівник найбільшої фракції у міськраді – партії «Європейська солідарність» – Петро Адамик заявив, що фракція ініціюватиме перед депутатським корпусом Львівської міської ради скасування всіх рішень виконкому, які стають початком для незаконної забудови Львова.

«Ми попереджаємо всіх членів виконкому, що кожен з них, хто підтримав і проголосував за такі рішення, не отримає підтримки нашої фракції під час розгляду кадрових призначень. Сподіваюсь, що позицію «Європейської солідарності» підтримають всі депутати Львівської міськради», – заявив Петро Адамик.

Депутати «Європейської солідарності» також просять членів виконкому найближчим часом зосередитись на боротьбі з пандемією та подоланні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: