У Львові понад 1700 потребуючих дітей отримали продукти харчування

допомога3

Ще у квітні міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення закупити та організувати доставку продуктів харчування та товарів першої необхідності у потребуючі сім'ї з дітьми та багатодітні родини, які у зв’язку з пандемією, потребують допомоги.

Відтак, управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики реалізовує захід «Заради дітей», - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

«Закуплено продукти харчування і товари першої необхідності та організовано їх доставку сім'ям з дітьми, які у зв’язку з пандемією, потребують підтримки та допомоги. Із 17 квітня допомогою охоплено понад 1700 дітей.

Хочемо висловити слова подяки громадським організаціям та окремим волонтерам, які у найскладніший час карантинних заходів долучились до заходу та допомагали нам доставляти продукти харчування і товари першої необхідності у потребуючі сім'ї з дітьми. Це Центр опіки сиріт, Спілка багатодітних сімей Львівщини «Щаслива родина», «Пласт» Львова, інші організації та окремі волонтери» - зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: