У Львові грабіжник ховався від поліції за смітниками

грабіж

14 грудня, близько 21-ї години, усі екіпажі 2 батальйону центральної частини міста, отримали орієнтування про зловмисника, який вчинив грабіж на вулиці Дорошенка.Зі слів очевидця події, один чоловік втікав, інший за ним біг. Тримаючи зв'язок із заявником, патрульні почули, що невідомий побіг в напрямку вулиць Банківської та Коперника.

14 грудня, близько 21-ї години, усі екіпажі 2 батальйону центральної частини міста, отримали орієнтування про зловмисника, який вчинив грабіж на вулиці Дорошенка.
Зі слів очевидця події, один чоловік втікав, інший за ним біг. Тримаючи зв'язок із заявником, патрульні почули, що невідомий побіг в напрямку вулиць Банківської та Коперника.

Про це повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Патрульні почали обстежувати території і виявили схожу особу за смітниками на вулиці Банковій. Чоловік сказав, що йому просто погано і він тут присів відпочити. Громадянин помітно хвилювався. Поруч з ним лежала викрадена сумка.
Затриманим виявився раніше судимий за грабіж та носіння холодної зброї 41-річний львів'янин. Потерпілий, згодом, упізнав свої речі та нападника.

50-річний львів'янин розповів, що у дворі будинку на вулиці Дорошенка, невідомий з-за спини наніс удар по голові та вирвав у нього сумку з особистими речами. Медики швидкої надали допомогу потерпілому. Від шпиталізації він відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Вони вилучили, в присутності понятих, речові докази. Ймовірного зловмисника доставили у відділок.

Йому загрожує відповідальність (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: