У Львові передали 150 книг школярам Донеччини

27_1608018288_3648x2432_1_0
Фото: ЛОДА

Школярі Донеччини отримають півтори сотні книг від Львова.

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної державної адміністрації, книги поїдуть до навчального закладу у селі Новобахмутівка на Донеччині.

У відомстві кажуть, що до облдержадміністрації надійшов лист від громадської організації Легіон патріотів «Галичина» із проханням поповнити бібліотеку школи Новобахмутівської філії комунального закладу «Очеретянський навчально-виховнийкомплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів - дошкільний навчальний заклад (опорний навчальий заклад) Ясинуватського району Донецької області.

Сьогодні, 15 грудня, громадська організація вирушить у зону проведення ООС та передасть літературу для школярів та діток.

За словами керівника громадської організації Нодара Каралашвілі, зараз у цьому закладі навчається 57 дітей шкільного віку, а ще 17 ходять у дитячий садок. До війни у школі було 600 учнів. Навчальний заклад розташований у прифронтовій зоні.

Серед книг: «Собор» Олеся Гончара, «Тигролови» Івана Багряного, «Музей Іграшок» Лесі Кічури, «Де сховалась таємниця» Марії Людкевич, «Королівство мови» Марії Чумарної, «Веселі ангелята» Марічки Крижанівської, книги Олександра Олеся, Лесі Українки, Івана Франка, Тараса Шевченка, Оноре де Бальзака та інших видатних письменників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: