В Україні відбудеться дитячий онлайн-концерт «Співанкограй»

концерт

26 грудня відбудеться онлайн-презентація альбому дитячих пісень «Співанкограй», записаного зірками українського шоу-бізнесу разом з юними учасниками дитячого ансамблю «Зернятко».

Це буде перший дитячий концерт в Україні подібного масштабу, - повідомляють організатори.

Технічні потужності для проведення концерту у форматі онлайн-стріму надасть одна з найбільших українських онлайн-платформ Ukrainian main stream.

На концерт зможе потрапити необмежена кількість глядачів.

Юні виконавці із захопленням беруть участь у проєкті, їх надихає співати разом з Наталею Могилевською, Марією Бурмакою, Олею Цибульською, Іваном Леньо, Олександром Павліком під крилом відомих українських продюсерів: Бориса Таршиса, що створив тексти і музику для альбому, та Валерія Лихачова, що взяв на себе саунд продюсування альбому.

Ідея «Співанкограя» народилася у Бориса Таршиса під час відвідин одного з дитячих святкових заходів.

«Діти танцюють або під російські треки, або під українські, але задорослі для дітей. І ми збагнули, що нам в державі в принципі бракує українських пісень до державних свят», - розповів Борис Таршис.

Ідею презентували Українському культурному фонду, і отримали підтримку.

«Наживо», а точніше - у прямому ефірі, - побачити артистів, що співають сучасні дитячі святкові пісні - зможуть у кожному куточку України й навіть за кордоном.

У прямому ефірі у професійному звучанні будуть виконані всі десять пісень з альбому «Співанкограй», презентованого 30 вересня на широку аудиторію. Альбом містить тематичні пісні майже для усіх свят, що відзначають у дошкільних та шкільних навчальних закладах.

Концерт можна побачити 26 грудня 2020 року о 16:00 за посиланням  та підтримати проєкт і виконавців.

На сайті проєкту (http://spivankogray.com) можна прослухати та безкоштовно завантажити як пісні, так і їхні фонограми-«мінусівки», а також клавіри для інструментального акомпанементу та тексти до кожної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: