Упродовж року на Львівщині відремонтували 240 кілометрів доріг

дорога5

В області завершилась ремонтна кампанія на автомобільних дорогах. Відтак, відремонтували 240 кілометрів автошляхів місцевого значення та 10 мостових переходів, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

На цьому наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації  Юрій Бучко.

«Ремонтними роботами охопили 281 об’єкт, для цього використали понад 2 мільярди гривень.  Це рекордна сума для Львівщини за всі роки.  Ремонтуючи дороги, робили акцент на ті ділянки, які з’єднають новий адміністративно – територіальний устрій.  Одними з наймасштабніших об’єктів, які реалізували у поточному році та ввели в експлуатацію: дорога Ясенів – Золочів, відремонтували 10 кілометрів, вона з’єднує Золочівський та Бродівський райони. Окрім того, автошлях Мамчурі –  Ясенів, що забезпечує транспортне сполучення сіл Заболотцівської ОТГ з центром територіальної громади та дорогою Київ – Чоп. Ще один масштабний об’єкт – Куликів –  Великосілки. Автошлях сполучає автомобільні дороги Тернопіль – Львів – Рава-Руська,  Львів – Радехів – Луцьк  та Київ –Чоп», - зазначив Юрій Бучко.

За його слова, також відкрили для проїзду відремонтовані дороги Сокаль- Стоянів, Яворів – (Рава-Руська – Судова Вишня). На наступний рік передбачено на ремонт доріг в області понад 1 мільярд гривень.

«Станом на сьогодні ми напрацювали проектно-кошторисні документації та оголосили тендери на суму близько 2, 5 млрд гривень. Сподіваємось, що у 2021 році сума буде не менше двох мільярдів гривень на ремонт місцевих доріг і ми зможемо реалізувати ці об’єкти, які  запланували. Зокрема, це завершення ремонту доріг Мшанець – Стрілки, Бориня – Боберка,  ремонт дороги Турка – Лопушанка», - додав Юрій Бучко.

Зазначимо, окрім доріг місцевого значення в області відремонтували в межах «Великого будівництва» понад 270 кілометрів автошляхів загального користування державного значення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: