Бойовики на Донбасі обстрілювали позиції ООС з гранатометів і мінометів

зв

За минулу добу на Донбасі бойовики три рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців. Серед бійців ЗСУ втрат немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

«За минулу добу, 16 грудня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню. На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував наших воїнів неприцільно обстрілом протягом усіх діб», - наголошується в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання Схід ворог відкривав вогонь із станкових протитанкових гранатометів та ручних протитанкових гранатометів поблизу Водяноо на Приазов'я.

Одне порушення припинення вогню було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання Північ. У населеного пункту Шуми бойовики застосували станкові і ручні протитанкові гранатомети.

Також з початку поточної доби, 17 грудня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню - поблизу Водяного окупанти обстріляли позиції ВСУ з міномета 82-го калібру, підствольного гранатомета і ручного протитанкового гранатомета.

Нагадаємо, вчора ввечері в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Однак ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: