НАБУ проводить обшуки в Міністерстві культури та інформполітики 

набу3

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки в Міністерстві культури та інформаційної політики.

Цю інформацію підтверджують обізнані джерела, - повідомляє LB.ua.

Обшуки пов'язані з розслідуванням у сфері охорони культурної спадщини. НАБУ здійснило обшук та виїмку документів в приміщеннях міністерства на Ярославому Валу (там знаходиться управління охорони спадщини) та вулиці Івана Франка.

Доповнення, 15:15: Міністерство культури та інформаційної політики опублікувало заяву з приводу слідчих дій НАБУ на своєму сайті, в якій підтвердило, що обшуки стосувались охорони культурної спадщини – зокрема, видачі дозвільного документу у 2019 році.

«17 грудня 2020 року детективи Національного антикорупційного бюро України прийшли з обшуком у приміщення Міністерства культури та інформаційної політики, в Директорат культурної спадщини та музеїв, – йдеться у заяві. – Звертаємо увагу, що кримінальна справа, в рамках якої проводяться слідчі дії, стосується видачі документу дозвільного характеру в 2019 році – тоді МКІП ще не було створене. Міністерство готове максимально сприяти розслідуванню цієї справи, співпрацювати зі слідством, допомагати з’ясовувати усі обставини, щоб законність перемогла».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: