Стали відомі деталі масштабної ДТП на Львівщині

дтп777

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса, з сімома пасажирами у салоні, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з легковиком.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 грудня близько 22.45 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Конюхів у Стрийському районі.

Нагадаємо, у ДСНС у Львівській області повідомляли, що за допомогою гідравлічних інструментів проводились роботи по деблокуванню чотирьох потерпілих з пошкоджених автомобілів.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Фольксваген», 34-річний житель Чернівців, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», яким керував 47-річний мешканець Закарпаття.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, 22-річний пасажир «Гольфа», мешканець Закарпаття, а також семеро пасажирів мікроавтобуса віком 19, 25, 30, 66, 69 років та двоє дітей віком 2,5 та 4 роки – мешканці Івано-Франківської та Чернівецької областей. Усі учасники ДТП були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їхні діагнози.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: