У Рудківській громаді відкрили молодіжний простір

received_740602266883357_1608369690_1280x847_1_0
Фото: ЛОДА

18 грудня у місті Рудки відбулось відкриття молодіжного простору. Про це інформують у відділі молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

До створення вільного майданчика для молоді долучились представники місцевої влади, молодіжної ради «Молодіжний формат», яка є консультативно-дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики у громаді, та церковна громада.

«Завдяки спільним зусиллям ми також отримали грант на реалізацію соціального проекту після участі в культурно-освітній програмі «Активуйся» від Львівської освітньої фундації (спільно з департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації) на підтримку культурних та соціальних ініціатив за принципами доступності та спільної відповідальності. Завдяки цьому, нам вдалось доробити ремонт приміщення, а також закупити необхідні для фунціонування простору меблі», – зазначила Лілія Оліярник, спеціаліст відділу культури та туризму Рудківської міської ради.

Простір створено для того, щоб молодь могла проводити події та презентації, втілювати проекти, організовувати якісне дозвілля, він також стане майданчиком для навчання та розвитку молоді Рудківської громади. Особливу увагу приділятимуть розвитку неформальної освіти, культурі волонтерства, профорієнтаційному напрямку, а також діятимуть різноманітні молодіжні клуби.

«Приміщення вже готове для проведення молодіжних зустрічей, маємо ще тільки вирішити деякі питання із опаленням, та вже у процесі функціонування простору подаватимемось на різноманітні конкурси та гранти, шукатимемо шляхи залучення фінансування для закупівлі оргтехніки, а саме зараз необхідно купити колонки, проектор та ноутбук», - доповнила співзасновниця молодіжного майданчика.

Одразу після відкриття простору розпочалась акція «Святий Миколай живе в кожному з нас», яка має на меті збір, сортування та пакування подарунків для дітей у громаді. Контактна особа – Лілія Оліярник, тел. 0985120406.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: