Харківський університет почав розслідування через танці курсанток (відео)

курсантки

Харківський університет внутрішніх справ почав службове розслідування після публікації в соціальних мережах відео дівчат у курсантській формі, які танцюють під пісню російського блатного гурту «Воровайки».

Про це повідомляється на офіційному сайті вишу, - пише Лівий берег.

«У соціальних мережах з’явилося відео, на якому дівчата у формі курсантів, ймовірно поліцейського вишу, танцюють під музичне супроводження російського шансону. Із зазначеного факту призначено службове розслідування», - йдеться у повідомленні.


Відео, про яке йдеться, було поширене днями у мережах ТікТок та Telegram.

Російський жіночий гурт «Воровайки» виконує блатний шансон. У грудні минулого року Міжнародний центр культури і мистецтв «Жовтневий палац» у Києві відмовився підписувати договір з організаторами концерту «Воровайок». Після цього було скасовано концерти в Одесі та Миколаєві, а також у Харківському національному академічному театрі опери та балету, де було анонсовано концерт.

Користувачів соцмереж обурили тексти пісень гурту. Вони нагадали, що серед популярних пісень гурту, крім тюремної «лірики» - тексти про анексований Крим, «велику Росію» й образи на адресу українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: