На Львівщині медикам, які захворіли на коронавірус, виплатять допомогу

лікарі
Фото (ілюстративне). З відкритих джерел

Депутати Львівської обласної ради погодили разову виплату в розмірі двох посадових окладів медичним працівникам, які є на передовій в боротьбі з коронавірусом,  і перехворіли на COVID-19.

Депутати Львівської обласної ради погодили разову виплату в розмірі двох посадових окладів медичним працівникам, які є на передовій в боротьбі з коронавірусом  і перехворіли на COVID-19.

Відповідні зміни передбачені в цьогорічному обласному бюджеті.

Цим рішенням до обласних комунальних закладів, які вже отримували такі виплати, долучаються інші «ковідні» спеціалізовані лікарні області, які визначені керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня.

Джерелом виплат буде резервний фонд обласного бюджету.

Отож, разова допомога передбачається працівникам комунальних некомерційних підприємств, у яких підтверджено діагноз захворювання COVID-19 і які пройшли стаціонарне лікування за період 12 березня – 31 грудня 2020 року.

Допомога надаватиметься в розмірі двох посадових окладів (з підвищенням), з урахуванням обов’язкових доплат і надбавок для медичних працівників відповідно до законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: