На Львівщині розшукують неповнолітню дівчинку (фото)

розшукн

До розшуків 14-річної дівчини, яка 10 грудня пішла до школи і не повернулася, задіяні усі підрозділи та служби поліції Львівщини. Також орієнтування передані у всі підрозділи Національної поліції України.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Правоохоронці вживають усіх заходів для розшуку школярки. Проте протягом цього часу дівчина на зв'язок не виходила, її місцеперебування досі невідоме. Поліцейські закликають зголоситися усіх, хто володіє будь-якою інформацією про розшукувану.

Нагадаємо, що Самбірським відділом поліції розшукується Єрмілова Віолетта Віталіївна, 2006 року народження, жителька міста Рудки, учениця 9-го класу однієї з місцевих шкіл. Як встановили правоохоронці, 10 грудня зранку дівчинка пішла з дому до школи - з того часу відомостей про її місцеперебування немає. Востаннє Віолетту Єрмілову бачили у Львові в ніч з 10 на 11 грудня.

Прикмети розшукуваної: вік 14 років, зріст 160 см, середньої статури, волосся русяве, довге.

Була одягнена у сірий светр, сіру хутряну безрукавку, темно-синій плащ, чорні чоботи (угі), на голові – біла шапка з помпоном. Може мати з собою наплічник бордового та помаранчевого кольорів.

Також може подорожувати автостопом.

Всіх, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування неповнолітньої, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий відділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: