У Львові сталась пожежа в адміністративній будівлі видавництва

видавництво

22 грудня о 11:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м.Львові на вул. Володимира Великого, 2. Пожежа виникла на другому поверсі, тринадцятиповерхової будівлі, в одному з приміщень. Про це повідомляють у ДСНС у Львівській області.

На місце події прибули вогнеборці 30-ої та 4-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей з задимлених приміщень та ліквідації загорання. З метою гарантування безпеки працівникам офісів, з верхніх поверхів, на вулицю було виведено 15 осіб.

Під час розвідки пожежі, на 6 поверсі в одному з офісів, були виявлені 2 працівниці, 1989 та 1997 років народження, які не змогли покинути приміщення, так як сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Рятувальники за допомогою рятувального пристрою вивели на свіже повітря одну з жінок. Іншу, рятувальники спустили за допомогою колінчастого автопідіймача. Після первинного огляду лікарів, жінки від подальшої медичної допомоги відмовились.

О 11:30 ліквідували в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено побутові речі на площі 8 м кв., телевізор «Електрон», пошкоджено два вікна та побутові речі на площі 12 м кв.

До ліквідації пожежі залучили 28 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.
Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: