Молодь Львівщини запрошують позмагатися за звання кращого студента

молодь

Участь у конкурсі може взяти молодь Львівщини, що навчається на 2-4 курсі у вищих навчальних закладах, - пишуть у пресслужбі ЛОДА.

«Найкращий студент України» — системна конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді як авангарду розвитку українського суспільства.

Спочатку учасників відбирають безпосередньо у вищих навчальних закладах. Опісля, визначать лідерів у регіонах. Цей етап триватиме до квітня 2021 року. «Найкращого студента» обиратимуть серед переможців регіональних етапів конкурсу.

Переможців визначатимуть у 10 номінаціях. Обиратимуть найкращого студента України, найкращих студента-аналітика, громадського діяча, дизайнера, медійника, науковця, підприємця, програміста, спортсмена та профспілкового активіста.

Як долучитися?

Необхідно пройти онлайн-реєстрацію, обрати номінацію, в якій змагатиметесь. Більше інформації можна дізнатися у регіонального координатора за посиланням.

Детільніше про умови тут. 

Зазначимо, що конкурс організовують всеукраїнська громадська молодіжна організація «Студентська республіка» та Народно-демократична ліга молоді за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: