На Львівщині косметична фірма годуватиме зубрів

зубри2

Зубрів у Національному природному парку «Сколівські Бескиди» годуватиме англійська фірма косметики ручної роботи. «Сколівські Бескиди» звернулись до компанії LUSH Україна із запитом на фінансування підгодівлі зубрів у зимовий період.

Після оформлення дозвільних документів та підписання договору про благочинність, компанія 21 грудня 2020року перерахувала в бюджет парку 45 тис. гривень.

Кошти будуть використані для закупівлі солі, яка входить в раціон підгодівлі зубрів, а також придбання двох мотокос, що вирішить багаторічну проблему заготівлі сіна для звірів.

10 зубрів були завезені з Німеччини на територію парку в 2009 році для відновлення популяції в природніх умовах. Тварини прижилися у Сколівських Бескидах, де вільно живуть і розмножуються. Чисельність стада на нинішній день складає 37 особин. Зубри занесені до Червоної книги України та Європейського Червоного списку.

LUSH проводить багато кампаній по захисту прав тварин, людей, збереженню та відновленню природних ресурсів. 100% прибутку (без ПДВ) від продажів лосьйону для тіла «Чаріті Пот» перераховується на благодійність локальним організаціям та ініціативним спільнотам.

Гранти «LUSH Україна» надає установам природно-заповідного фонду України для підтримки тварин , які не в змозі самостійно виживати на волі в зимовий період. Така заявка парку була розглянута і підтримана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: