Заслужений артист України з Львівщини потребує допомоги

левко дурко

Після ускладнення викликаного коронавірусною інфекцією допомоги потребує заслужений артист України Леонтій Бебешко, більш відомий за сценічним ім’ям Левко Дурко.

Про це пишуть у стрійській газеті «Фортуна+TV».

«Допоможіть врятувати улюбленого артиста Левка Бебешка (сценічне ім’я ЛЕВКО ДУРКО)! Ускладнення після коронавірусу вклали знову його у лікарняне ліжко. Ситуація критична. Потрібна матеріальна допомога. Збір коштів організували стрийські друзі та БФ «Рідня». Скринька знаходиться у магазині «Технолюкс» (м. Стрий, вул. Ю. Липи,6). Також кошти можна перерахувати на катку Приватбанку: 4149 4991 1552 2987 Бебешко Леонтій Володимирович», - зазначено у повідомленні.

Довідка

Леонтій Бебешко,більш відомий під псевдонімом Левко Дурко — український співак, шоумен. Багато пісень скеровані на дитячу аудиторію. Заслужений артист України (з 2002). Брат продюсера Володимира Бебешка.

Пісні Левка Дурка співали й інші виконавці — Віктор Морозов, Ірчик зі Львова, Віталій Сачок. Наприкінці 1995 року лейбл НАК випустив CD-збірник Левка Дурка «Супер хіти», а за рік свіжий альбом «Дівчино, вишли листа», ще за рік — «Весілля під столом»; кілька касет випустила також дрогобицька студія «Фенікс». Надалі Левко перейшов на створення пісень для дітей — найкращі з них увійшли до компакту «Казки Левка Дурка».

Леонтій Бебешко поставив собі за мету здійснити проект по створенню дитячої музичної студії для обдарованих дітей та для дітей-сиріт, з незаможних сімей.

Артист є постійним членом та спонсором благодійного фонду «Дітям Стрийщини», де за його участю відбуваються різні молодіжні заходи, зустрічі з дітьми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: