У Львові презентують інклюзивну різдвяну «Казку на білих лапах»

казка

29 грудня, на сцені центру Довженка вокальна формація «Піккардійська терція» презентує нову пісенну різдвяну програму «Казка на білих лапах».

Вона унікальна тим, що разом із «піккардійцями» у ролі персонажів вертепу співатимуть талановиті незрячі діти з різних куточків України: Львова, Харкова, Дніпра, Миколаєва, Рівного, Тернополя, Івано-Франківська, - йдеться на сайті ЛМР.

«Лише незрячі діти, що по-особливому відчувають світ довкола себе, могли з такою чуттєвістю і щемом передати дух Різдва і зміст тих пісень, які вони виконуватимуть як солісти «Піккардійської терції». Родзинкою вечора будуть цілком нові емоції, що вразять і підкорять глядача», — зазначив артист «Піккардійської терції», автор проекту Ярослав Нудик.

У концертній програмі - хіти «Піккардійців» і прем'єри 9 нових пісень. Їх виконуватимуть незрячі діти, віком від 5 років як солісти «Піккардійської терції».

Різдвяне дійство у центрі Довженка організовує Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів — УСІ». Фінансову підтримку надало управління культури Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: