«Ти дитина поки ти віриш»: львів'янам презентували мюзикл «В.о. Святого Миколая»

_1608827201_613x321.62098668755_3_0 (1)
Фото: ЛОДА

Упродовж новорічно-різдвяного періоду мешканці області можуть поринути у зимову казку: львівські режисери підготували для сімейного перегляду дитячу кіноісторію «В.о. Святого Миколая».

Упродовж новорічно-різдвяного періоду мешканці області можуть поринути у зимову казку: львівські режисери підготували для сімейного перегляду кіноісторію «В.о. Святого Миколая».

Зокрема вчора, 24 грудня, відбувся її допрем‘єрний показ, повідомляють у ЛОДА.

«В.о. Святого Миколая» - це різдвяний мюзикл, фільм для всієї родини про галицьке свято Миколая в сучасній обробці. Це історія про стосунки батька та його невгамовної  доньки, які напередодні свята Миколая потрапляють в несподівану історію та шукають щастя одне в одному. Розповідають автори стрічки.

«Наш фільм - це проект про найважливіше, що є в кожного: про родинні стосунки та сімейну любов. Олександр - супер зайнятий батько, який всяко намагається налагодити свою кар‘єру. За роботою забуває про час з донькою, не розуміє та не підтримує її. Донька Юстина - справжня максималістка. У школі хоче бути найпопулярнішою, на конкурсі талантів - найкращою. Та навіть із поганого батька обманом зробити найуспішнішого та найтурботливішого. Чи вдасться батькові порозумітись з донькою та чи прийде цього року Святий Миколай до Юстини? Ось  такою є головна інтрига нашого фільму»,-  розповів автор проекту Михайло Лишак.

Допомагають головним героям справжній Святий Миколай та його вірний помічник – Ангел.

Основна мотивація авторів фільму - створити український продукт з максимальним залученням аматорів. Тут, справді, багато акторів-початківців, які вперше спробували свої сили в кіно.

«Тільки головні герої, яких є семеро, мали 280 різних образів. Локацій - 45, 11 оригінальних треків. У нас у фільмі багато дітей. Зйомки були справжньою атракцією для них. Деколи у нас зйомки починалась пізно ввечері і затягувалась до ранку, проте діти не хотіли йти додому, бо їм дуже подобався процес участі у фільмі», - розповів Михайло Лишак.

Допрем’єрні покази фільму відбудуться також сьогодні, 28 та завтра 29 грудня. Гроші від продажу квитків автори фільму скерують у Львівський обласний неонатальний центр, де допомагають передчасно народженним діткам, для реалізації проекту «Банк грудного молока».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: