Як виглядають найбільш атмосферні різдвяні локації у Львові (фоторепортаж)

IMG_4970

Фотокореспондент Дивись.info пройшовся центром Львова, аби знайти найаимосферніщі різдвяні локації, які точно подарують святковий настрій.

Традиційно найбільш атмосферні перевтілення на свята відбуваються в центрі міста. Біля оперного театру вже прикрасили та запалили головну ялинку міста, вже кілька років поспіль її прикрашають у мінімалістичному стилі - переважно ілюмінацією. Там же, на проспекті Свободи, розташувався Різдвяний ярмарок. Цьогоріч тут не так багато яток через карантинні обмеження, проте в вечірній час святкова атмосфера завдяки тематичним прикрасам та вогникам тут відчувається на сто відсотків. Тут же неподалік розташований декоративний коридор з вогників, що також є чудовим атмосферним місцем.

Інша локація, де зконцентрований різдвяний настрій - це площа Ринок. Під ратушею вже відкрили ковзанку просто неба, саму площу прикрасили ілюмінацією,  вже встановили шопку. Також святково прикрасили дворик Арсеналу та бічні вулиці від площі Ринок. Більше про цікаві локації дивіться у фотодобірці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: