Мешканцю Львівщини загрожує 6 років покарання за крадіжки

поренення

27-річному неодноразово судимому місцевому мешканцю, який викрадав майно із дачних будинків та нежитлових приміщень, загрожує покарання - до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, зловмисник в період з січня по грудень 2020 року, зламуючи дверні замки, проникав у дачні будинки, гаражі, підвальні та нежитлові приміщення мешканців Дрогобича, звідки викрадав електрокабелі, будматеріали, господарське приладдя, інструменти, побутову техніку та запчастини до неї, продукти харчування, спортивний інвентар, велосипеди та інше майно.

Також слідчі встановили, що протягом року зловмисник скоїв у Дрогобичі 26 крадіжок. «Працював» він, переважно, у темну пору доби. Викрадене майно, вартість якого становить більше 106 тисяч гривень, збував.

Зловмисника – 27-річного місцевого мешканця, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, викрили співробітники сектору кримінальної поліції Дрогобицького відділу поліції 8 грудня, на місці скоєння злочину.
24 грудня слідчі територіального відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, повідомили раніше неодноразово судимому 27-річному мешканцю Дрогобича про підозру в скоєнні злочинів, (Крадіжка, вчинена повторно) (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статі – до шести років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: