Завтра у двох районах Львова не буде води: (перелік адрес)

вода 3

У вівторок, 29 грудня, частина Франківського та Залізничного районів Львова залишаться без води.

Як повідомляють у мерії, призупиненя водопостачання триватиме з 09.00 до 19.00 години у зв'язку з продовженням робіт з реконструкції дороги на вулиці С. Бандери.

Зокрема, буде призупинено подачу води до вулиць:

  • С. Бандери, Русових, Коновальця (№ 4−20, 1−23), Японська, Київська, Єфремова (№ 20−32, 1−37), Новий Світ, Глибока, Карпінського, Архітекторська, Брюлова, Бібліотечна, С. Крушельницької, Матейка, Технічна, Новаківського, Устияновича, Професорська, А. Митрополита.

Подача води з пониженим тиском (до другого поверху) буде здійснюватись до вулиць:

  • Київська, Нечуя-Левицького, Антоновича, Коновальця (від № 25 і № 22 до кінця вулиці), Здоров'я, Чупринки, Кольберга, Вербицького, І.Богуна, Дорошенка, Л. Чину.

«Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів», - додають у відомстві.

Цілодобова гаряча лінія ЛМКП «Львівводоканал»: короткий номер 15−51 (для стаціонарних телефонів) або +38 (032) 259−15−50, +38 (032) 259−15−51 (для дзвінків з мобільного).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: