Дружину священника, яка мала 90 відсотків ураження легень, перевели у терапевтичне відділення

мама

Дружину львівського священника і матір 6 дітей, яка мала 90 відсотків ураження легенів, перевели у терапевтичне відділення.

Про це повідомляють у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

«Друзі, це справді чудова новина: нашу пацієнтку Катерину, дружину львівського священнослужителя та матір шести дітей, яка була у відділенні інтенсивної терапії та 15 діб перебувала на штучній вентиляції легень, перевели у терапевтичне відділення.
Для її лікування ми використовували апарат для штучної вентиляції легенів найсучаснішого інтелектуального рівня HAMILTON-C6, підключали систему моніторингу, яка працювала цілодобово і стежила за усіма показниками, які забезпечують життєдіяльність. Визначали увесь спектр лабораторних аналізів для того, щоб відстежити динаміку пацієнтки.

Зараз пацієнтка уже не кисневозалежна, утримує задовільні показники сатурації крові і перебуває на оксигенотерапії .

Нам це вдалося, ми щасливі і разом з усією країною молимося, щоб пацієнтка якнайшвидше повернулася до своїх діток, які її чекають вдома і зустрілася зі своєю новонародженою донечкою», - зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, на початку грудня пацієнтка на 7 місяці вагітності мала 90% враження легень.

«У зв'язку з тими ознаками, які підтвердилися на КТ – тотальним ураженням легенів, тяжким респіраторним дистресом легенів, тромбоемболією легенів та показниками крові, які говорили про те, що є наростаюча дихальна недостатність і кисню не вистачає ні жінці, ні плоду – їй провели кесарів розтин».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: