У ЛОДА нагадують, що є ще один день для участі у конкурсі для бізнесу

ін освіта

ЄС та GIZ Ukraine запрошують територіальні громади до участі в конкурсі грантів щодо системної підтримки малих і середніх підприємств (МСП) під час пандемії COVID-19. Подати заявку для участі у конкурсі потрібно до 12:00 год 30 грудня. Відтак, громади закликають не зволікати та скористатись цією можливістю.

«Грантова підтримка – це ще один механізм допомоги бізнесу в час карантину. Важливо, що це підтримка малого та середнього підприємництва, адже саме ця ланка економіки найбільш втрачає в час пандемії. Підприємці Львівщини з березня  активно користуються  програмами державної підтримки. Зокрема, Львівщина - лідер з виплати допомоги підприємцям через центри зайнятості. Також це інші програми, які фінансово підтримують бізнес. Враховуючи обмежені терміни подання заявки, закликаємо громади не зволікати та спробувати свої сили в конкурсі грантів»,- зазначив заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Орест Гринів.

На конкурс грантів ЄС виділяє мільйон гривень.  Їх розподілять між 10 відібраними територіальними громадами у формі грантової підтримки.

Більш детальну інформацію про конкурс та аплікаційну форму участі можна завантажити за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: