Шмигаль сказав, хто в першу чергу отримає вакцину від Sinovac

шмигаль1

Перша партія вакцини від Sinovac Biotech становитиме 700 тисяч доз і буде поставлена в Україну протягом 30 днів після її офіційної реєстрації, її отримають безкоштовно лікарі та люди в групі ризику відповідно до національного плану вакцинування.

Про це повідомляє Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Телеграмі, - пише Укрінформ.

«МОЗ на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського уклало контракт про постачання вакцини компанії Sinovac Biotech. Перша партія вакцини становитиме 700 тисяч доз і буде поставлена в Україну протягом 30 днів після її офіційної реєстрації. Вакцину отримають безкоштовно лікарі та люди в групі ризику відповідно до національного плану вакцинування», - написав Шмигаль.

Він зазначив, що уряд та Офіс Президента продовжують активно вести перемовини з керівництвом інших держав та міжнародними фінансовими партнерами щодо закупівлі додаткових доз вакцини в найкоротші терміни.

Нагадаємо,  Міністерство охорони здоров’я уклало контракт про постачання в Україну в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech від COVID-19 обсягом 1,9 млн доз за ціною 504 грн за дозу. Sinovac Biotech є найбільшою китайською компанією з виробництва вакцин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: