У Львівському коледжі запрацювали ще два навчальних центри

коледж

У Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу  відкрили два навчально-практичних центри.

У центрі інноваційних ресторанних технологій та у центрі готельного комплексу «Діамант» студенти зможуть вдосконалювати практичні навички, а фахівці підвищувати свою кваліфікацію, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

На таких базах для навчання, де процес відбуватиметься в формі моделювання ситуацій, педагоги зможуть аналізувати помилки, аби не допускати їх в практичній роботі.

Дані центри були створені за рахунок коштів інвестора – 66 млн.грн., спецкоштів навчального закладу 22 млн.грн та коштів державного бюджету 2 млн.грн.

«Ми переробляли приміщення кілька разів, прискіпливо доводячи цей центр до досконалості. Наші учні матимуть можливість вправлятись у реальних умовах, а клієнти мають повний спектр послуг: від проживання до конференц-залу. За цією масштабною роботою стоїть весь колектив, вся моя команда, яка може зробити все.  Наші ідеї були інколи божевільними, але разом нам вдалось реалізувати всі наші задуми», - наголосила  Ганна Балущак.

Велику увагу у коледжі приділяють вивченню іноземних мов, адже сфера гостинності передбачає спілкування з різними клієнтами. Відтак, міністерську освітню Програму доповнили факультативами.

Робота центрів базується на співпраці та партнерстві з зовнішніми стейкходлерами, формуванні та розвитку цілісної системи платформи  новітніх методик професійного навчання, створення професійного майданчика для різноманітних ініціатив формального та неформального навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: