У Львівському обласному центрі комплексної реабілітації з’явився кабінет кінезотерапії

_1609416373_613x321.60511540861_3_0_nw

Для Львівського обласного центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю святого Пантелеймона придбали кабіну для кінезотерапії вартістю 51 тисяча гривень.

Про це повідомили в ЛОДА.

Закупівлю провели в рамках реалізації проєктів секторальної підтримки за фінансування ЄС.

Фахівці обласного центру матимуть змогу застосувати нові сучасні та ефективні методи роботи з відвідувачами з різними нозологіями за допомогою закупленого реабілітаційного обладнання.

Кабіна для кінезотерапії призначена для відновного індивідуального лікування.

Кінезотерапія – це методика лікування рухом. Саме рухові дії спрямовані на покращення кровообігу та живлення тканин, зміцнення м’язевого корсету, зняття больового синдрому, в процесі тренувань формуються нові зв’язки між нейронами, тренуються ослаблені м’язів і знімається напруження з спазмованих, збільшується амплітуда рухів у суглобах.

Використання підвісних систем допомагає оптимізувати інтенсивність фізичних навантажень, створює умови для активної участі дитини в процесі заняття.

Зазначимо, щорічно, в Львівському обласному центрі реабілітаційні послуги отримують понад 60 дітей з інвалідністю Львівщини.

2019 року для обласного центру в рамках реалізації вищезазначеного проєкту було придбано автобус та мікроавтобус, які облаштовані усіма необхідними елементами доступності на суму 3,565 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: