У Львові на хабарі взяли керівників обласного управління водних ресурсів

хабар77

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури слідчими СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із керівників Львівського обласного управління водних ресурсів Держводагенства України.

Львівські прокурори задокументували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із керівників Львівського обласного управління водних ресурсів Держводагенства України.

Про це повідомляють у пресслубі Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що 39-річний посадовець налагодив злочинний механізм вимагання та отримання неправомірної вигоди від суб’єкта підприємницької діяльності в якості «відката» за виконані будівельно-ремонтні роботи та поставлені товари.
Фігуранта затримано після отримання 10 тисяч гривень. Перший «транш», в розмірі 10 тисяч гривень, він отримав 28.12.2020.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, після завершення яких заплановано повідомлення про підозру та звернення до суду з клопотання про обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: