ЛОДА реалізує понад 30 проектів з будівництва та ремонту доріг

дорога55
фото з архіву

Для розбудови Малого Карпатського кола департамент дорожнього господарства Львівської ОДА реалізує 34 проекти з капітального ремонту та будівництва нових доріг, а також  реконструкції мостів.

Про це проінформував сьогодні під час наради із представниками Служби автомобільних доріг та головами ОТГ заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«У частині нашої відповідальності передбачено реконструкцію 5 діючих доріг, серед яких Славське-Вигода, Славське – Хащованя, Хітар – Тухля, Бориня – Мохнате та Бориня – Боберка. Окрім того, плануємо будівництво трьох нових автошляхів.  Це дорога, яка з’єднає Івано-Франківську область  із  дорогою Славське–Вигода протяжністю 11 кілометрів. Нове будівництво автошляху  від с. Нижнє Студене Закарпатської області  до дороги  Славське Хащованя – 8, 5 кілометрів.  А також,  зведення дороги в обхід залізничних мостів, що з’єднає автошляхи Сколе-Славськ і Славське- Вигода протяжністю понад кілометр. Якщо говорити про реконструкції мостових переходів, то ми реалізуємо 26 проектів», - наголосив Юрій Бучко.

За його словами, щодо будівництва нових доріг на сьогодні укладені договори на виготовлення передпроектної документації.  Завершити виготовлення планують у лютому.

Окрім доріг місцевого значення, Мале карпатське коло передбачає ремонт та будівництво 75,5 км доріг загального користування державного значення Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: