Передріздвяний Львів охоронятимуть понад 1500 поліцейських

IMG_4969-630x420

У поліції Львівської області кажуть, що на період новорічно-рідзвяних свят правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі, аби не допустити порушення громадського порядку у місті.

Як повідомили у пресслужбі відомства, 6 та 7 січня у Львові та в області публічний порядок забезпечуватимуть більше ніж півтори тисячі правоохоронців – особовий склад поліції Львівщини, Управління патрульної поліції Львівської області, а також військовослужбовці Національної гвардії України.

Там також нагадали про важливість дотримання карантинних обмежень під час святкувань, а також у разі виявлення правопорушення, варто повідомляти правоохоронців.

«У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102, у територіальні підрозділи поліції або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях. На усі повідомлення правоохоронці реагуватимуть негайно», - зазначають у пресслужбі поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: