У ДТП загинув син Корбана з однокласницею (фото, відео)

1609892418-8561

5 січня 2021 року в дорожньо-транспортній пригоді на території Дніпропетровської області загинув Лев Корбан – 16-річний син-школяр українського бізнесмена Геннадія Корбана – разом зі своєю однокласницею Юлією Васик.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на видання Dетектив-Info з посиланням на джерела, які також надали фотографії наслідків аварії.

За інформацією Telegram-каналу «Карточный офис», син Корбана зник вдень 5 січня 2021 року після того, як поїхав кататися на баггі зі своєю однокласницею. Повідомляється, що поліція начебто виявила баггі на дні річки, в транспортному засобі виявили два трупи: Льва Геннадійовича Корбана і його однокласниці Васик Юлії Миколаївни.

За інформацією видання «Днепр оперативный», трагедія сталася біля села Новоолександрівка на річці Мокра Сура. Повідомляється, що 16-річний підліток приїхав до однокласниці з Дніпра, після чого вони вирушили кататися. Мати дівчинки, занепокоєна довгою відсутністю дівчини, повідомила в поліцію про зникнення дітей.

За попередньою інформацією, підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Попри невелику глибину, вони не змогли вибратися з транспортного засобу, оскільки були пристебнуті.

Також видання оприлюднило відео з місця пригоди.

Інформацію про загибель сина Корбана підтвердив нардеп Максим Бужанский, висловивши співчуття Геннадію Корбану.

Фото detective-info.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: